Heftruck banden

Heftruck banden kopen?

Voor het kopen van heftruck banden bent u bij Boxtyre aan het juiste adres. Wij hebben heftruck banden voor alle soorten heftrucks zoals vol rubber heftruck banden en non marking heftruck banden. Wij hebben een uiteenlopend assortiment van merken van Laugfs tot Marangoni.

Resultaat 1–6 van de 248 resultaten wordt getoond

Merken
Maat
Filters Sorteer resultaten
Maat/merk
PR
TL / TT
Prijs
laugfs TR
solid
930,08
laugfs TR
solid
949,09
Laugfs Press on smoot
solid
52,65
laugfs TR
solid
1.226,18
laugfs TR
solid
1.236,88
Laugfs Press on smoot
solid
72,43
Laugfs Press on TR
solid
72,43
laugfs TR
solid
56,35
Laugfs TR NM
solid
70,44
Laugfs ultima
solid
61,99
Laugfs ultima non marking
solid
77,49
Laugfs Press on smoot
solid
58,55
laugfs TR
solid
53,80
Laugfs ultima
solid
59,18
Laugfs ultima non marking
solid
76,84
1 2 17

Heftruck banden

Heftruck banden slijten en moeten naar verloop van tijd vervangen worden. Dit doe je zodat het veilig blijft voor jou en je werknemers om de heftruck te blijven rijden. Daarnaast zorg je er ook mee dat je heftruck efficiënt blijft werken.

Wat voor soort heftruck banden zijn er?

Heftruck banden zijn beschikbaar in drie verschillende types:

  1. Volrubberbanden bestaan uit solide rubber, deze worden geperst door middel van een bandenpers op de heftruckband velg. Deze banden zijn echt bedoeld voor alleen indoor gebruik en verharde ondergronden. Dit in tegenstelling tot massieve banden en luchtbanden.
  2. Massieve banden bestaan uit solide rubber, dit is het meest gebruikte type banden bij heftrucks. Massieve banden worden veelal gebruikt bij de combinatie binnen/buiten rijden met de heftruck en zijn voor beide geschikt. Deze zijn iets duurder dan de andere banden maar ze gaan langer mee en bijna niet stuk te krijgen.
  3. Luchtbanden zijn gemaakt van rubber. Deze banden worden net zoals bij auto of vrachtwagenbanden gevuld met lucht. Deze banden zijn het beste voor wanneer er buiten gereden moet worden met de heftruck.

Kan ik mijn heftruck banden zelf vervangen?

Belangrijk om te weten is dat voor het vervangen van een heftruck band je een pers nodig hebt om de heftruck band op de velg te persen.

Wanneer moet ik mijn heftruck banden vervangen?

  • Je heftruckbanden minder grip beginnen te krijgen;
  • Je heftruck te laag aan de grond staat;
  • Je door de slijtlaag heen bent

Als je aan een van de condities hierboven beschreven voldoet is het verstandig om je heftruck banden te vervangen. Dat kun je door ons laten doen. Wij beschikken over de apparatuur en het specialisme om op jouw heftruck band(en) op een professionele wijze te vervangen.

1 2 3 4 40 41 42