Downloads

Downloads

Merken

Door Boxtyre wordt uitsluitend gewerkt met topmerken zoals Deestone, Laugfs. De banden van deze merken worden door Boxtyre geïmporteerd en geleverd. Zo kan door Boxtyre vanuit Uden elke ondernemer worden beleverd als het gaat om grote of kleinere banden voor grondverzetmachines, landbouwvoertuigen, industrie, vrachtwagens, heftrucks, kleine loaders, grasmaaiers en nog veel meer speciale voertuigen. Het team van Boxtyre zoekt altijd naar een oplossing op maat voor u.

Marangoni, na 70 jaar activiteit in de bandensector is Marangoni vandaag de dag een wereldwijd erkende merkleider in de sector van herprofileringsmaterialen en -systemen, ontwerp en productie van machines, productie van industriële banden en van technische compounds.

Deestone, in 1977 gestart met de productie van banden vanuit Thailand en exporteert nu ook naar meer dan 120 landen over de hele wereld. Zij zijn dan ook bekend met certificering et cetera.

Laugfs, specialist als producent van volrubber industriebanden en press on. Laugfs is ontstaan vanuit een cultuur van 170 jaar rubber productie in Sri Lanka en staat dan ook voor ervaring en kwaliteit.

Onze merken

De keuze van kwaliteitsmerken is van groot belang en om zeker te zijn van topkwaliteit tegen de best mogelijke prijs is dan ook voor onderstaande twee merken gekozen als het gaat om banden.

Door ook gebruik te maken van deze voornoemde merken loopt u geen risico en zal elke klant blij zijn met de perfecte combinatie van prijs en kwaliteit.