Trots om Cesab's OEM-leverancier te zijn met onze Marangoni Eltor EVO-banden in zwart en non-marking. MIT The King!

Trots om Cesab's OEM-leverancier te zijn met onze Marangoni Eltor EVO-banden in zwart en non-marking. MIT The King!

WhatsApp Image 2023 04 19 at 11.09.05

Cesab, een toonaangevende speler op het gebied van heftrucks en materiaalbehandelingsoplossingen, heeft altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten aan haar klanten. Daarom zijn we bijzonder trots om hun OEM-leverancier te zijn en onze Marangoni Eltor EVO-banden in zowel zwart als non-marking uitvoering aan te bieden. Met deze banden tillen we de prestaties van Cesab-heftrucks naar een hoger niveau en bieden we een ongeëvenaarde rijervaring.

De Marangoni Eltor EVO-banden zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en materialen om optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen. Of het nu gaat om ruwe ondergronden, smalle gangpaden of veeleisende werkplekken, deze banden bieden de perfecte combinatie van grip, stabiliteit en manoeuvreerbaarheid. Ze zijn specifiek afgestemd op de behoeften van Cesab-heftrucks en zorgen voor een veilige en efficiënte werking in elke omgeving.

Wat de Marangoni Eltor EVO-banden echt onderscheidt, is hun veelzijdigheid. We bieden zowel zwarte als non-marking uitvoeringen aan, zodat klanten kunnen kiezen wat het beste bij hun specifieke toepassingen past. De zwarte banden zijn ideaal voor gebruik buitenshuis, waar ze uitstekende grip en tractie bieden, zelfs op ruwe oppervlakken. De non-marking banden daarentegen zijn perfect geschikt voor gebruik binnenshuis, waar ze geen strepen of sporen achterlaten op de vloer. Dit is vooral belangrijk in magazijnen en productieruimtes waar een schone en nette omgeving essentieel is.c

Al met al zijn we enorm trots om de OEM-leverancier te zijn van Cesab en om onze Marangoni Eltor EVO-banden aan te bieden. We geloven dat deze banden de perfecte keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, duurzame en hoogwaardige banden voor hun Cesab-heftrucks. Met de Marangoni Eltor EVO-banden kunt u met vertrouwen manoeuvreren en uw materiaalbehandeling naar een hoger niveau tillen!