Nieuw in assortiment: Marangoni banden!

Nieuw in assortiment: Marangoni banden!

marangoni 2

Bij Boxtyre is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van heftruckbanden. Dat is niet voor niets, zo zijn we sinds kort dealer geworden van Marangoni. Een hoogwaardig merk met kwaliteit banden.

Over Marangoni

Marangoni is sinds 1984 een Italiaans merk in banden en is gedurende deze tijd bekend komen te staan als een degelijke fabrikant in banden.  Dankzij de knowhow die zij hebben verworven bij het ontwerp en productie van de banden hebben zij oplossingen ontwikkeld voor eisen in de meest kritisch omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan grote betrouwbaarheid, betere prestaties en grote kosteneffectiviteit.

De banden van Marangoni zijn technisch gelijkwaardig en zelfs beter dan de gebruikelijke bekende merken in heftruckbanden. Bovendien zijn alle banden van Marangoni scherp geprijsd. Doordat Boxtyre dealer is geworden van Marangoni versterkt zij haar positie als onafhankelijk importeur van banden voor onder andere heftrucks en andere industriële toepassingen.

Bestel gemakkelijk Marangoni banden bij Boxtyre

Onder banden kun je gemakkelijk navigeren tussen alle banden in ons assortiment. Zo kun je filteren op onder andere maat, merk en nog veel meer. Veel van de banden die op onze website staan hebben wij op voorraad en kunnen snel verzonden of afgehaald worden. Daarnaast doen wij ook een in-huis montage van heftruck banden (zie hier hoe wij heftruckbanden vervangen).

Voor een oplossing op maat kunt u ook bij Boxtyre terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op.