Heftruck vacatures

Heftruck vacatures

forklift g968af3b72 1920

Aan de slag als heftruckchauffeur, bekijk hier de mogelijkheden. Boxtyre is een leverancier van hoogwaardige heftruckbanden en levert aan veel verschillende partijen. Op deze pagina vind je heftruck vacatures van partners waar Boxtyre mee samenwerkt. Denk hierbij aan een vacature als heftruckchauffeur of heftruckmonteur. Mocht je geïnteresseerd zijn in een positie waarbij je verschillende taken kunt combineren. Solliciteer dan gerust met een open sollicitatie of reageer direct op een van de openstaand heftruck vacatures.

Vacatures:

Spuiterij van Boxmeer B.V. – Schijndel
Website


Wat doet een heftruckchauffeur?

In het algemeen werken heftruckchauffeurs in het magazijn en rondom het bedrijfsterrein. Per vacature verschillen de werkzaamheden. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn; het laden en lossen van goederen, inpakken, onderhoudswerkzaamheden en sorteringen. Naast fulltime chauffeur zijn er ook vacatures voor bijbaan heftruckchauffeur. Als heftruckchauffeur ben je zoals de naam het al zegt voornamelijk aan het werken met een heftruck.

Werken als heftruckchauffeur

Of je nu vast wilt werken als heftruckchauffeur of opzoek bent naar een bijbaan als heftruckchauffeur. Er zijn verschillende openstaande posities waarbij je werkt met een heftruck. Per bedrijf verschilt het takenpakket van de heftruck vacature. Als chauffeur mag je bij sommige bedrijven aan de slag in het magazijn om orders te sorteren. Bij andere bedrijven kun je aan de slag met het in- & uitladen van goederen.

Vacature heftruckchauffeur vergelijken
Veel interessante vacatures gezien? Dan kan het moeilijk zijn om een keuze te maken tussen de verschillende heftruck vacatures. Voordat je gaat solliciteren is het belangrijk dat je jezelf de volgende dingen afvraagt:

Past het bedrijf bij mij? Past de bedrijfscultuur bij jou en verwacht je dat je jezelf thuis gaat voelen bij het bedrijf?Hoe ver moet ik reizen? Vraag jezelf af of de reistijd acceptabel is in verhouding met de bedrijven die wellicht dichterbij zijn gevestigd.
Kan ik hier door ontwikkelen? Zijn er doorgroeimogelijkheden en kun je bepaalde heftruck cursussen volgen om te blijven vernieuwen?Krijg ik er genoeg betaald? Hoe zijn de primair en secondaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteer direct op een vacature en ga direct aan de slag als heftruck medewerker, chauffeur of monteur!